Oryantasyon haftamız boyunca, yeni öğrencilerimizin üniversitemizdeki akademik yolculuklarına tam olarak hazır hissetmelerini sağlamak için adımlar atıldı. İlk gün olan Pazartesi günü, onları karşıladık ve üniversitenin akademik yapısı hakkında ayrıntılı bir tanıtım yapıldı, burada zamanları boyunca karşılaşacakları önemli noktaları vurgulandı.

Perşembe günü, öğrencilerimize Uluslararası İlişkiler Ofisi’nden Öğretim Görevlisi Ezgi GÜREL tarafından bilgilendirici bir Erasmus+ Programı oturumu düzenlendi. Bu aydınlatıcı oturumun ardından üç 3. sınıf öğrencimiz, Sude KÜKÜKÇÜ, Aslıhan CANTÜRK ve Esengül SARI, bu program aracılığıyla sunulan fırsatları anlatarak kendi kişisel Erasmus+ deneyimlerini ve hikayelerini paylaştılar. Akranlarını bilgilendirmek için zaman ayırdıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

Perşembe günü aynı zamanda Sağlık, Kültür ve Spor Bölümü’nden kayıtlı bir diyetisyen ve psikolojik danışman tarafından sunulan değerli bir sunum da yer aldı. Kendilerini tanıttılar ve üniversitemizin öğrencilerinin fiziksel ve zihinsel sağlığına yönelik kapsamlı hizmetler hakkında bilgi verdiler.

Son olarak, Cuma günü öğrencilerimiz, kütüphanenin kaynaklarını etkili bir şekilde nasıl kullanacaklarına dair derinlemesine bir oryantasyonla eşlik eden bir kütüphaneci tarafından yönlendirildi. Bu toplantıda, kütüphane kullanımı hakkında rehberlik, kuralların ve yönetmeliklerin anlaşılması ve akademik yolculuklarını desteklemek için sunulan geniş hizmet yelpazesi hakkında bilgi verildi.

Bu bilgilendirici oturumların, öğrencilerimizi üniversitemizde başarılı bir akademik yolculuğa çıkmak için gereken bilgi, kaynaklar ve ilhamla donattığına inanıyoruz, böylece bir aidiyet duygusu oluşturmaya çalışıyoruz.

06 Ekim 2023, Cuma 161 kez görüntülendi