Eğitim Fakültesi, İngilizce Öğretmenliği bölümü ortak kurum olarak yer aldığı Erasmus Değişim Programı, Karma Yoğun Hareketlilik ile desteklenen kısa süreli değişim kapsamında Bulgaristan, “St. Cyril and St. Methodius” University of Veliko Tarnovo” adlı üniversiteden ve Romanya “National University Of Science And Technology, Pitesti University” adlı üniversiteden öğrenci ve personellere 9-13 Ekim 2023 tarihleri arasında ev sahipliği yaptı.

13 Ekim Cuma tarihinde ise hafta boyunca hazırlanan etkinlikler Eğitim Fakültesi Abdullah Kaptan Konferans salonunda bir gösteri ve konser şeklinde sunulmuştur. Sonrasında tüm fakülte öğrencilerini fakülte binası önünde halk oyunlarına dahil ederek katılımcı ülkelerin halk danslarını sergilemiştir.

09 Kasım 2023, Perşembe 86 kez görüntülendi