Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden akran değerlendirme ekibimizde de yer alan Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Emre Yeşilyurt bölümümüzü ziyaret ederek Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Fatih Güngör ile her iki bölümdeki mevcut durumu ve işbirliği fırsatlarını tartıştılar. Toplantıya Doç. Dr. Cahit Erdem de katılarak potansiyel bir TÜBİTAK projesinin detaylarını ele aldı.

Bu verimli toplantının ardından bölüm öğretim elemanlarımız Doç. Dr. Fatih Güngör,  Dr. Öğr. Üyesi Manolya Tunçer ve Arş. Gör. Gamze Kapucu Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Emre Yeşilyurt’un “Yabancı Dil Eğitiminde Yapay Zeka” konulu çalıştayına katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Emre Yeşilyurt’a bölümümüze ve üniversitemize ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Date: 07.12.2023

12 Aralık 2023, Salı 83 kez görüntülendi