2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde Hocalar İmam Hatip Ortaokulu ile gerçekleştirdiğimiz ortak çalışmayı sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Bu sosyal sorumluluk girişiminin bir parçası olarak, lisans öğrencilerimiz araştırma görevlimiz Gamze Kapucu eşliğinde Hocalar İmam Hatip Ortaokulu’nda İngilizce öğrenen ortaokul öğrencileriyle etkileşimli çevrimiçi konuşma dersleri gerçekleştirdiler.

Hocalar İmam Hatip Ortaokulu’nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Dilek Şenol’un rehberliğinde, bölümümüz öğrencileri her hafta ortaokul öğrencileri için konuşma etkinlikleri düzenledi. Bu oturumlar, haftalık İngilizce derslerinde işlenen konularla uyumlu olacak şekilde tasarlandı, coşkulu katılımı teşvik etti ve canlı ve zenginleştirici bir öğrenme deneyimine katkıda bulundu.

Bu işbirlikçi etkinlikler, ortaokul öğrencilerinin destekleyici ve etkileşimli bir ortamda konuşma becerilerini geliştirmelerine olanak sağladı. Ayrıca, öğretmen adaylarımızın gerçek dünya ortamında öğretmenlik pratiği yapmaları için paha biçilmez bir deneyim sağladılar.

Sayın Dilek Şenol’a ve Hocalar İmam Hatip Ortaokulu yönetimine destekleri ve işbirlikleri için içtenlikle teşekkür ederiz.

Daha fazla güncelleme ve yaklaşan etkinlikler için bizi izlemeye devam edin!

29 Aralık 2023, Cuma 45 kez görüntülendi