AKÜ FLED Eğitimde Sosyal Robotlar Konulu Erasmus+ Projesi Başvurusu Yaptı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, Erasmus+ Okul eğitiminde küçük ölçekli ortaklıklar (KA210-SCH) projesine başvurusunu duyurmaktan gurur duyar. Dil öğreniminde sosyal robotlara ilişkin proje, sosyal robotların yardımıyla yabancı dil öğrenimini geliştirmeyi ve çevre eğitimini ana tema olarak entegre etmeyi amaçlıyor.

Proje ortakları arasında, her ikisi de eğitim ve teknolojik entegrasyon konusunda değerli uzmanlıklar getiren Selanik Eğitim Müdürlüğü ve eğitim STK’sı GIOUROAXION – ANONYMI ETAIRIA yer alıyor.

Bu girişim, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin ileri görüşlü eğitime olan bağlılığını ve akademik ve sosyal ilerleme için uluslararası işbirliklerini geliştirmeye yönelik sürekli çabalarını vurgulamaktadır.

16 Ekim 2024, Çarşamba 0 kez görüntülendi