Yükseköğretim Kalite Kurulunun (YÖKAK) yükseköğretim kurumlarındaki niteliğin yükseltilmesi ve kalite güvencesine katkı sağlanması amacıyla uyguladığı Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) çerçevesinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı.

ÖSYM tarafından hazırlanan YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda, tam akreditasyon alan üniversitelere YÖKAK tarafından kurumsal akreditasyon verildiği belirtilmektedir. Bu da tam akredite edilmiş üniversitelerin tanınırlığına ve tercih edilmesine katkı sağlayacaktır.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakaş bu çalışmalarda, fedakarca emek harcayan yöneticilere, tüm akademik ve idari personele aynı zamanda öğrencilere ve paydaşlara kadar emeği geçen tüm AKÜ ailesi mensuplarına teşekkür etmektedir.

01 Mayıs 2024, Çarşamba 88 kez görüntülendi