Afyon Kocatepe Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü son zamanlarda bir başka heyecan verici Açık Kampüs Gününe ev sahipliği yaparak, Çay Anadolu Lisesi dil bölümünde öğrenim gören lise öğrencilerini ağırladı. Bu etkinlik, öğrencilere kurumumuzun aktif akademik ortamını deneyimlemeleri için özel bir fırsat sundu.

Dr. Öğr. Üyesi Onur Uludağ’ın çocuklara yabancı dil öğretimi konusunda ilham verici dersiyle başlayan bu gün, pratik etkinlikler ve alıştırmalar aracılığıyla öğrencilere çocuklara yabancı dil eğitimi vermenin kendine özgü güçlükleri ve imkanlarını daha iyi anlama şansı sağladı.

Bu dersin ardından öğrenciler, üniversite kütüphanesini ve Erasmus+ kafesini ziyaret etti ve burada bölüm başkanımız Doç. Dr. Fatih Güngör ile Erasmus+ hakkında bir bilgilendirme toplantısına katıldı. Öğrencilere, mevcut Erasmus+ fırsatları ve uluslararası değişim programları aracılığıyla onları bekleyen deneyimler hakkında bilgi verildi.

Akademik başarıyı teşvik etme ve gelecek vaat eden zihinleri yönlendirme çabamız, her bir Açık Kampüs Günü’nde devam ediyor. Geleneğimizi sürdürerek, öğrencilere üniversitemizi keşfetme, seçkin eğitimcilerle iletişim kurma ve dil eğitimi alanındaki sayısız fırsatları keşfetme şansı sunmaktan heyecan duyduk.

Çay Anadolu Lisesi öğrencilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, onları gelecekte de akademik camiamızın bir parçası olarak ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

31 Mayıs 2024, Cuma 82 kez görüntülendi