İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı, 2024-2025 akademik yılı için birinci sınıf öğrencilerine yönelik bir dizi oryantasyon etkinliği düzenledi. 23 Eylül 2024 tarihinde saat 13:00’te Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih Güngör ve öğrencilerin akademik danışmanı Arş. Gör. Gamze Kapucu tarafından düzenlenen uyum ve tanışma toplantısında, yeni öğrenciler üniversite, fakülte ve bölüm hakkında bilgilendirildi.

24 Eylül’de saat 11:00’de Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde Erasmus+ programlarına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Ezgi Gürel ve Öğr. Gör. Nilda Hocaoğlu’nun sunum yaptığı toplantıda, öğrencilere uluslararası değişim programları hakkında detaylı bilgi verildi ve öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Oryantasyon programı, 27 Eylül saat 11:00’de gerçekleştirilen kütüphane bilgilendirme toplantısı ile sona erdi. Öğrenciler, akademik danışmanları eşliğinde kütüphane personeli tarafından kütüphanenin kullanımı, kuralları ve sunduğu hizmetler hakkında bilgilendirildi. Bu etkinlikler, öğrencilerin üniversite hayatına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve mevcut kaynakları en verimli şekilde kullanmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlendi.

Tüm öğrencilerimize verimli ve başarılı bir akademik yıl diliyoruz.

04 Ekim 2024, Cuma 13 kez görüntülendi