Sevgili Öğrenciler,

YKS 2024 veya YÖS 2024 sınavlarında elde ettiğiniz başarılarınızla sizi tebrik ediyoruz! 2024-2025 akademik yılına hoş geldiniz. Bizimle olan bu yeni yolculuğunuzda her adımda yanınızdayız ve başarınızı desteklemek için buradayız.

Akademik yıl 23 Eylül 2024 tarihinde başlayacak. İlk haftalarda üniversite hayatına uyum sağlamanızı desteklemek amacıyla oryantasyon programı düzenleyeceğiz. Bu program, üniversite ve uluslararası programlar gibi konularda size rehberlik edecek. Bu süreçte aktif katılımınız çok önemli.

Aşağıda hatırlamanız gereken bazı temel noktaları paylaşmak istiyoruz:

  • İngilizce Öğretmenliği programına kayıt yaptırdıysanız, hazırlık sınıfına katılmanız gerekmektedir. Dil yeterlik sınavı 18 Eylül 2023 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu’nda düzenlenecektir. Bu sınava ilişkin bilgiler bir yönetmelik-yönerge değişikliği tamamlanmak üzere olduğundan daha sonra tekrar duyuru yapılacaktır.
  • Eğer yeterlik sınavını geçemezseniz endişelenmeyin. Yabancı Diller Yüksekokulu’nda bir hazırlık programına katılacaksınız.
  • Herhangi bir konuda kafa karışıklığı yaşamanız durumunda bölüma araştırma görevlimizle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin: Arş. Gör. Gamze Kapucu (gkapucu@aku.edu.tr).
  • Ders listesini aşağıdaki bağlantıdan kontrol edebilirsiniz: https://fled.aku.edu.tr/en/curriculum/
  • Bizi Instagram üzerinden (instagram.com/aku_fled) takip edebilirsiniz.
  • Yeni akademik yılınızın başarılı ve verimli geçmesini dileriz.

En iyi dileklerimizle,

Doç. Dr. Fatih Güngör

Bölüm Başkanı

16 Ağustos 2024, Cuma 107 kez görüntülendi